Groen Promotie

Voor de promotie van evenementen en beurzen

Zeg je Groen Promotie, dan zeg je Juliëtte Bevelander. Van jongs af aan is ze gefascineerd door bloemen en planten. ‘Het was voor mij vanzelfsprekend naar de tuinbouwschool te gaan. Daar kon ik echt mijn ei kwijt. Vervolgens belandde ik op de bloemenveiling in Aalsmeer, waar ik flink onder tijdsdruk leerde werken en veel saleservaring opdeed.’

Groen Promotie

Van het één kwam het ander, maar de liefde voor het tuindersvak, die bleef. Ook binnen Groen Promotie legt Juliëtte daar de nadruk. ‘In de afgelopen 15 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over het promoten van evenementen binnen dit vakgebied. Mijn medianetwerk groeide in die periode gestaag mee.’ Het maakt dat Juliëtte je gedegen adviseert over de mogelijkheden en vervolgens de telefoon oppakt om de juiste mensen te benaderen. Mét resultaat! Free publicity voor jouw evenement én meer bezoekers.

Promotie van diverse evenementen

Naast de promotie van evenementen en beurzen die zijn gericht op de tuinbouwsector, verzorgt Groen Promotie ook de free publicity voor evenementen in de agrarische sector. Deze werkzaamheden vinden gedeeltelijk plaats onder de naam AGF Promotie.

Meer informatie over Juliëtte’s professionele achtergrond? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

Kom in contact met Groen Promotie - Juliette Bevelander - Roorda

Mail

j.bevelander@groenpromotie.nl

Bel

0621212941