Referenties

Estate Events BV

Estate Events heeft jarenlang een plezierige samenwerking gehad met Juliette. Bij onze evenementen: Home and Garden Fair, CastleFair Vorden, ZomerFair Soestdijk, Spirit of Winter en de in opdracht georganiseerde Landleven Dagen, verzorgde Juliette diverse jaren een groot deel van onze promotiecampagnes. Mede door haar grote netwerk hebben wij aandacht gekregen in allerlei magazines websites ed. Wij hebben Juliette meegemaakt als zeer gedreven met veel gevoel voor onze branche.

Wim van Eendenburg
Estate Events BV

Holland Food & Flowers

Voor ons jaarlijks event, Holland Food & Flowers, verzorgde Juliette voor meerdere edities een groot deel van de PR en promotietaken. Juliette is een enorm enthousiast persoon waarmee je makkelijk kunt samenwerken. Ze heeft voor ons event veel publiciteit weten te genereren. Met name prijsvragen, kaart-winacties e.d. zette zij zeer succesvol in om veel free publicity te creëren. Ook is het prettig met haar te sparren over organisatorische zaken die bij de organisatie van een event of beurs voorkomen, zoals bijvoorbeeld de kaartverkoop of het organiseren van een seminar of workshop. Ze heeft veel contacten bij de (geschreven) pers en bladen in de groensector. Juliette weet waar ze het over heeft en kan jouw event mee helpen vormgeven, ze is vooral gespecialiseerd in de agrarische, groene en eventsector.

Ryanne Sandstra-Rustenburg
Programmadirecteur Holland Food & Flowers

Animal Event

Wij zijn enthousiast over onze samenwerking met Groen Promotie omdat Animal Event door hen bij nieuwe doelgroepen werden geïntroduceerd. Waren het vooral de dierenliefhebbers die we via de special interest media bereikten, door Groen Promotie werd de vijver groter door gebruik van de algemenere mediakanalen, kanalen met een groot bereik. Dit was vooral in de vorm van prijsvragen, kaart-winacties en andere barter-deals met een relatief lage investering. Het netwerk van Groen Promotie bleek goed aan te sluiten bij ons bezoekersprofiel, omdat zij voornamelijk actief zijn in de groene sector waar ook ons dierenevenement vele raakvlakken mee heeft.

Gijs Bartels
Academy Bartels Event Management

Corso Zundert

Het Zundertse bloemencorso is het grootste bloemencorso van de wereld maar moet hard werken aan de PR. Juliette is al enige jaren lang hierin een belangrijke kracht. Overigens doet zij dit, net als alle andere medewerkers aan het corso, geheel op vrijwillige basis.

Bij haar werk springen drie dingen in het oog: allereerst heeft ze een positieve mentaliteit van aanpakken, niet lullen maar poetsen. Geen beren op de weg, geen oeverloze discussies; ze gaat er direct tegenaan. Ten tweede helpt haar onverwoestbare optimisme om zich niet uit het veld te laten slaan als dingen niet kunnen of niet lopen zoals ze zou willen. In een grote organisatie zoals die van het corso moeten de dingen die je linksom wil soms rechtsom (of andersom). Voor Juliette is dat nooit een belemmering. En ten derde heeft ze een groot netwerk in de groensector, voor het corso van grote waarde.

Paul Bastiaansen
Werkgroep PR, Stichting Bloemencorso Zundert

Scroll to top